JKW Incasso is een gestaag groeiend bedrijf met twee vestigingen: een postadres in Rotterdam en een vestiging die telefonisch bereikbaar is in Groningen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de grondslag van JKW Incasso en over de mensen die onze service mogelijk maken. U leest hier meer over de geschiedenis van het bedrijf, de ideeŰn achter het concept en de personen met wie JKW Incasso samenwerkt om al uw zaken tot een goed einde te brengen.

 

Een korte geschiedenis

JKW Incasso is opgericht in februari 2006 en sindsdien is er hard gewerkt om ons unieke concept succesvol ten uitvoer te brengen. In de afgelopen tijd zijn al vele vorderingen binnengehaald, maar er is ook veel energie gestoken in het evalueren en verbeteren van de service. Het bedrijf verkeert zodoende in een continu leerproces dat doorgaat tot op de dag van vandaag.

 

Het initiatief om JKW Incasso op te starten komt voort uit de grote affiniteit die beide oprichters, M. B. Jansen en W. van Lent, hebben met het eerlijke maar soms harde bestaan van de kleine ondernemer. Vˇˇr de oprichting van JKW Incasso waren zij beiden betrokken bij (de oprichting van) kleine ondernemingen en weten daarom dat het leven van de zelfstandige niet altijd over rozen gaat. De economische malaise van de laatste jaren ligt iedereen nog vers in het geheugen. Steeds meer mensen moesten op de pof gaan leven, waardoor het voor vooral de kleine bedrijven steeds moeilijker werd om het hoofd boven water te houden. Echter, ook nu, in een tijd van economische voorspoed, zijn er gevaren. Consumenten kopen meer en meer omdat het vertrouwen in de economie groot is, wat kan leiden tot overbestedingen. Daarom is het verstandig om te allen tijde zorg te besteden aan het cash flow beleid, omdat geld alleen uitgegeven kan worden als het daadwerkelijk binnen is.

 

Jansen en Van Lent geloven dat kleine bedrijven en ondernemerschap van wezenlijk belang zijn voor de economische gezondheid en innovatievermogen van een samenleving. Vandaar dat zij de kleine ondernemer als zeer belangrijke doelgroep ziet die ondersteuning verdient. JKW Incasso is de vrucht van deze gedachte.

  

Huidige ontwikkelingen

JKW Incasso is primair opgericht ter ondersteuning van het Nederlandse MKB. Echter, in de afgelopen tijd zijn er steeds meer verzoeken binnengekomen afkomstig van particulieren die zich benadeeld voelen door een bedrijf of een andere particulier. Vandaar dat er met behulp van onze deskundigen is gewerkt aan een concept speciaal voor particulieren. Het fundamentele idee achter dit concept is dat recht er niet voor niets is en daadwerkelijk gehaald moet worden. Bovendien moet er een einde komen aan de misvatting dat mensen die op zichzelf staan bij voorbaat kansloos zijn tegenover een groot bedrijf. In het verleden hebben wij al meerdere malen aangetoond dat particulieren met succes een grote bureaucratie tot betalen kunnen dwingen.

 

De overlapping met onze activiteiten voor het MKB is vrij sterk. Uiteindelijk komt zowel ons concept voor de consumentenmarkt als de service voor het MKB voort uit de gedachte dat kleine schulden niet per definitie oninbaar zijn en dat er een einde moet komen aan wanbetalers die zich op basis van die vermeende oninbaarheid ongestraft in de schulden kunnen steken en dus misbruik maken van het vertrouwen van anderen.

 

Onze partners

JKW Incasso doet al tijden zaken met Nederlands enige Advocaat voor Ondernemers, dhr. mr. A.J.A. van Dijk, gevestigd in Amsterdam. Voor al onze adviezen maken wij gebruik van zijn juridische deskundigheid. Zodoende kunnen wij onze klanten een goede gratis inschatting kunnen geven.

 

Voorts maken wij gebruik van de diensten van recherchebureau Siecru te Ĺs-Hertogenbosch, dat voor ons haalbaarheids- en liquiditeitsonderzoeken uitvoert. Op deze manier kunnen wij ook lastige debiteuren voor u aanpakken.

 

U krijgt met JKW Incasso dus gratis een snel, duidelijk en goed ge´ntegreerd product. Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in.