JKW Incasso staat bekend als hét incassobureau voor het Midden- en Kleinbedrijf. Niet alleen kenmerken wij ons door onze flexibele manier van communicatie met u als cliënt; ook is onze aanpak erop gericht om u volledig de incassozorgen uit handen te nemen. Omdat JKW Incasso zich aan úw bedrijfsvoering aanpast in plaats van andersom, kunt u zich weer concentreren het succesvol maken van uw eigen bedrijf.

Productaanbod

Als het gaat om debiteuren verschilt de situatie nogal van bedrijf tot bedrijf – waar sommige ondernemingen af en toe een wanbetaler hebben, lopen andere vrijwel constant achter een wisselende club debiteuren aan. Vandaar dat u bij JKW Incasso niet alleen terecht kunt voor individuele zaken, maar ook voor een gratis doorlopende verbintenis. U kunt dan online en zeer eenvoudig al uw incassozaken naar ons doorsturen, waarna zij automatisch in behandeling worden genomen.    

Bovendien beschikt JKW Incasso over het netwerk en de know-how om niet alleen in Nederland, maar ook in België incassozaken uit te voeren, zonder tussenkomst van andere incassobureaus. Dit betekent dat wij – zeker als u internationaal actief bent – een vloeiend doorlopende en bovenal goedkope incassodienst bieden. Voor meer informatie over internationale incassozaken kunt u contact opnemen met ons kantoor. Desgevraagd is het mogelijk om op uw kantoor een afspraak te maken met één van onze medewerkers

 

  

Methodiek

Het concept van JKW Incasso rust op de volgende pijlers:

Snelheid.

·         Als één van de weinige incassobureaus in Nederland hanteert JKW Incasso een progressief incassosysteem: hoe eerder de debiteur betaalt, hoe minder hij aan incassokosten verschuldigd is.

·         Het buitengerechtelijke incassotraject duurt nooit langer dan achttien werkdagen.

·         Indien opportuun is JKW incasso bereid om – uiteraard in overleg met u – met uw debiteur een betalingsregeling af te spreken. Soms kán een debiteur niet betalen en dan is het raadzamer voor u om een regeling af te spreken in plaats van een langslepende rechtszaak af te wachten.

Duidelijkheid.

·         Uw zaken worden altijd onderworpen aan een deskundig juridisch onderzoek. Zo kunnen wij meteen een inschatting geven van de inbaarheid van uw incasso.

·         JKW Incasso is één van de weinige incassobureaus in Nederland dat van meet af aan het gehele incassotraject zowel aan u als aan de debiteur kenbaar maakt.

·         U kunt uw lopende zaken te allen tijde volgen via onze online cliëntenomgeving, JKW Online. Hier vindt u in een mum van tijd de laatste stand van zaken omtrent uw vorderingen.

Gunstige voorwaarden.

·         JKW Incasso is voor u volledig gratis! Geen dossierkosten, geen percentages en geen bedragen achteraf. Dit is mogelijk omdat JKW Incasso werkt volgens het principe ‘de debiteur betaalt’. Ook wanneer uw incasso oninbaar blijkt, betaalt u ons niets. Daarom kunt u ook voor kleine bedragen met een gerust hart bij ons terecht.

·         Voor onze diensten is geen abonnement vereist. U werkt zodoende altijd op case-to-case basis met ons, zonder verdere verplichtingen. Bovendien kunt u voor al uw zaken vooraf vrijblijvend deskundig juridisch advies krijgen.

·         JKW Incasso heeft gunstige openingstijden: van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Dat betekent dat u ons ook ná uw dagelijkse beslommeringen kunt bereiken.

 U krijgt met JKW Incasso dus gratis een snel, duidelijk en goed geïntegreerd product. Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in.